Concert bij Kaarslicht met Donij en Arjan
 
Datum: 05-04-2024
Tijd: 20:00 uur
 
Plaats: Dordrecht
Locatie: Trinitatiskapel
 
Medewerkenden: Donij van Doorn, sopraan
Arjan Breukhoven, vleugel/orgel
 
Prijsinformatie: Toegang € 15,00
Tickets: www.arjanbreukhoven.nl/agenda
 
Organisatie: www.arjanbreukhoven.nl
Opmerkingen: “Concert bij Kaarslicht” in Dordtse Trinitatiskapel

DORDRECHT - De prachtige historische Trinitatiskapel in Dordrecht zal op 5 april alleen verlicht worden door vele kaarsen! Op die vrijdagavond zullen sopraan Donij van Doorn en pianist/organist Arjan Breukhoven samen een concert geven. Donij van Doorn, waarvan André Rieu vertelt: “een Twentse schone met een kristalheldere stem die emotioneel mooi zingt”, zal op ontroerende wijze hoogtepunten zingen uit de musical en klassieke muziek.

Donij van Doorn reisde als soliste over heel de wereld samen met het Joh. Strauss-orkest van André Rieu, is veelvuldig te zien op tv en zong voor grote zalen en stadions met vaak meer dan 10.000 concertbezoekers. Op haar naam staan grote rollen in vele opera’s en zong menig solo in indrukwekkende oratoriums van grote componisten. Zo zong zij kort geleden nog in het Spaanse Granada tijdens een opera festival. Haar vocale virtuositeit zal tijdens het concert, naast emotionele en intense zang, te horen zijn.

Donij zal worden begeleid door pianist, organist en componist Arjan Breukhoven. Deze Rotterdamse duizendpoot speelt zowel klassieke als ook lichte muziek en weet op unieke wijze solisten te begeleiden. Naast het begeleiden zal Arjan natuurlijk ook de toetsen afstoffen tijdens enkele solo’s2 aan de vleugel en op het orgel. Ook Arjan treedt jaarlijks op in vele landen van de wereld zoals Australië en de USA, maar ook in vele landen in Europa.

Het zeer sfeervolle “Concert bij Kaarslicht” in de Trinitatiskapel,Vriesestraat 22, zal om 20.00 uur beginnen, de deuren zullen om 19.30 uur open gaan. Kaarten kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda en indien voorradig aan de deur van de kapel.